Consultformulieren:

    Consult aanvragenConsult

Onderzoek van de rug na aanleiding van het thermografisch onderzoek door drs. B. van Bokhorst.
Onderzoek van de rug na aanleiding van het thermografisch onderzoek door drs. B. van Bokhorst.

Praktijk Healthy Horse voert enkel thermografische onderzoeken uit en behandeld niet. We zijn van mening dat na aanleiding van de uitslag uit het thermografisch onderzoek, doorverwijzen naar een specialist die goed is op zijn/haar vakgebied de beste optie is voor u en uw paard of pony. Er kan gericht doorgestuurd worden wat kostenbesparend werkt. Om een voorbeeld te geven van een kreupel paard; het ene paard heeft een dierenarts nodig, de ander heeft een hoefsmid nodig wat de kreupelheid aanpakt. En het komt ook voor dat het paard kreupel loopt vanwege het zadel en u de zadelmaker nodig heeft!
Praktijk Healthy Horse brengt de locaties in beeld voor verder onderzoek en/of behandeling.

We werken samen met een team dierenartsen, chiropractors, fysiotherapeuten, hoefsmeden, zadelmakers en zadelpassers, natuurgeneeskundigen en osteopaten.
Kijk op de pagina contact voor de adresgegevens.

U hebt de keuze om het thermografisch onderzoek uit te laten voeren aan huis / stal of op onze praktijklocatie op de paardenkliniek in Nederland of Belgie. Komen wij naar u toe dan is het van belang dat er een tochtvrije ruimte aanwezig is met een droge vloer zonder directe inval van zonnestralen. En een longeerruimte zonder plassen water.
Buiten kunnen geen betrouwbare thermografiebeelden gemaakt worden.
De combinatie thermografie en diergeneeskundig onderzoek op dezelfde dag geeft het beste resultaat.
mouseover