Praktijk Healthy Horse

PRAKTIJK LOCATIES
Onze praktijklocaties in Nederland en Belgie voor korting op
visitekosten.

Vul een consultaanvraagformulier in, kies een locatie en wij regelen verder alles voor u.
We komen ook bij u op stal!


----------------------------------------------


PRAKTIJKLOCATIES IN NEDERLAND

Thermografisch onderzoek op dierenkliniek emmeloord.
Dierenkliniek Emmeloord


----------------------------------------------


Thermografisch onderzoek op stal marskamp.
Stal Marskamp in Heerde.


--------------------------------------------


PRAKTIJKLOCATIES IN BELGIE Thermografie in belgie, equisound
Equisound, Medisch Centrum voor Paarden in Belgie.Om het maximale uit het thermografisch onderzoek te kunnen halen hebben we altijd een ingevuld consultaanvraagformulier van u nodig om het consult goed voor te kunnen bereiden.


Welkom op de website van Praktijk Healthy Horse.
Op deze website proberen wij u een indruk te geven van de mogelijkheden en onmogelijkheden van thermografie.

Praktijk Healthy Horse wordt gerund door Irma Wensink, Irma is jarenlang beroepsmatig op verschillende stallen en paardenpraktijken werkzaam geweest en kent hierdoor de ins and outs van het vak, daarnaast heeft ze vele medische opleidingen gevolgd en is een gecertificeerd thermograaf voor dieren.

In 2004 is Irma gestart met thermografie en na het volgen van verschillende opleidingen in Amerika is Irma haar bedrijf gestart in 2005. Inmiddels is ze gespecialiseerd in het uitvoeren van het thermografisch onderzoek bij paarden en mensen. Irma werkt momenteel samen met verschillende paardendierenartsen, zadelmakers, paardentandartsen, dierfysiotherapeuten in Belgie en Nederland.

Door het samenvoegen van ieders kennis worden zeer goede resultaten behaald. We doen veel second opinions. Waar in eerdere onderzoeken niets gevonden werd, wordt met behulp van thermografie de blessurelocaties in beeld gebracht. Daarna kan na verder onderzoek wel een diagnose gesteld worden en een therapie opgestart worden. Deze unieke samenwerking komt uw paard ten goede.

Om het maximale uit het thermografisch onderzoek te kunnen halen hebben we altijd een ingevuld consultaanvraagformulier van u nodig om het consult goed voor te kunnen bereiden. Na ontvangst van dit formulier nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

We wensen u veel lees en kijkplezier op onze website.

Irma Wensink
Clinical Technologist in Veterinary Thermology
Wij gaan voor kwaliteit en vakmanschap!

Om het maximale uit het onderzoek te kunnen halen, wordt kennis up-to-date gehouden en wordt er gewerkt met een uiterst gevoelige hoog resolutie camera. Momenteel als enige in Nederland in het bezit van deze uiterst gevoelige FLIR T640bx infraroodcamera voor paardenthermografie.

Voor meer informatie over infraroodcamera's:
www.infrarood-camera.eu

Voor opleidingen en cursussen thermografie bij paarden: www.thermografie-centrum.nl


mouseover